image1 image2 image3

WELCOME TO MY PERSONAL BLOG|I LOVE TO DO CREATIVE THINGS | SIMPLE IS MY LIFE

Travelog 2011

Travelog 2011 | My Favorite Things 
NighBerkz Activity

Assalamualikum dan Salam sejahtera..

Teringat kembali perjalanan sepanjang 2011.. kire macam koreksi diri la..hehek jadi biasalah sejarah mengenal erti kehidupan.. dan sejarah tetap sejarah dan menjadi sejarah dalm hidup kita. (apa bnyak sejarah)..


hurmm tringat lame dah tak Training tu makin malasss je ini badan ni.. dulu rajin trun training.. tpi ingat tahun nia klu ada game lagi nak join lagi..hakakhak. Training bek untuk kesehatan...


Next, tringin nak Rock Climbing la plak.. adess... tpi Rock Climbing memang menguji tahap ketahanan fizikal yang mantap.. perghh memang payah la.. tangan tak kuat memng tak naik la jawabnya. tpi memang best..


Travel sensorang untuk ke Gunung Stong.. tringin nak Hiking.. Pergi Gunung Stong hari tu pun sebab nak manage Program KARISMA..hehe alang-alang kaki iking gih jela Hiking.. Best dan berbaloi. Perjalanan dari Kuala Lumpur Ke Kelantan... wahhh travel sensorang..hakhka


apapun semua ni setiap perjalan saya yang saya lalui sedikit sebanyak melatih diri dan menyelami kehidupan diluar sana.. mencari identiti diri sebenar dapat kita sedikit sebanyak tahu apakah kemahuan diri kita? apakah yang mampu kita lakukan? dan apakah perjalan selepas ini peluang yang kita kecapi sekarang dapat kita rasai..

Sedikit koreksi untuk diri saya dan dikongsikan bersama dengan Blogger semua.. hekhke Jadilah Pengembara di Bumi Tuhan untuk persiapan kita di Penghujung Jalan..

wasalam..

Share this:

CONVERSATION

7 Komen:

  1. nape travel sorang2? then sape amikkan gmbr tuh?

    ReplyDelete
  2. Fuhh..aktif habis ko bro..btw contest msih trbuke..nk join bleh aje..

    ReplyDelete
  3. rajin ben0r ko buat ntry erk...

    salute la sama k0...

    upenya ko orang karisma erk??

    meh aku perkenalkan diri..

    aku HERNI HENRY timbalan presiden KARISMA U.P.S.I

    Hehehehehe..kenal aku tak? org karisma panggil aku eni..

    ReplyDelete
  4. wah!! gitu...

    ramai jugak pimpinan KARISMA merupakan blogger jugak erk...

    untonglah...KARISMA tetap di hati erk...

    Rakan Siswa Hebat!! mar survival n taktkl tahun berapa???

    Sllu dengar uzey n naim sebut 2 pasal marzuki...

    tp tak berapa nak kenal plak..

    RAKAN SISWA HEBAT!

    ReplyDelete
  5. wah! tau doh mar aktif gila. Keep it up! =D

    ReplyDelete