image1 image2 image3

WELCOME TO MY PERSONAL BLOG|I LOVE TO DO CREATIVE THINGS | SIMPLE IS MY LIFE

Extreme Gamez : RollerBlade


Extreme Gamez : RollerBlade

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada pengunjung serta pembaca NighBerkz Site. Hurmm hari ni nak cerita sket mengenai Extreme Games nie.





Pertama kalinya nak ceritakan bahawa saya nie seorang yang sukakan permainan yang Extreme. nak diceritakan minat tu dah datang balek sejak lame dah tak berkecimpung.. Ape yang dicimpungnye tu?? adeesss... Haa Pasal RollerBlade.. hurmm kamu pernah main RollerBlade??

Mesti penah punye.. Kat luar sane kemain ramai Professional Team RollerBlader.Memng best sangat-sangat. (terasa nak join dorang ).. kepada sesiapa yang belum pernah cube, Hope dapat korang cube permainan yang inginkan aktiviti Extreme nie..

Jadinya nk cerita sedikit sebanyak mengenai Extreme Games nie iaitu RollerBlade.
(walaupun bukan dikalangan Professional)

1. Pekara yang perlu ada pada individu yang nak main nie ofcourse perlu adanya Kasut RollerBlade nie.. macam-macam jenis ade untuk Fitness, Santai dan Extreme :


2. Perlu ada kemahiran mengimbangi badan.. Penting supaya tak jatuh ketika bermain RollerBlade ni..Kepada yang baru menceburi bidang ni harap ada orang yang bantu. Takut-takut terPELEOT a.k.a terseliuh itu kaki..hehe

3. Bila dah agak-agak mcm pro sket, haa Ape lagi CUBA TRY TEST macam kat video atas tu.. ADA BRANI???heheh

Santai-santai main Game RollerBlade kat Link Bawah nie. tak dapat main kat luar sana, sini pun jadik la..hehe

Click pada Gambar

okkeyh itu sahajalah yang ingin dikongsikan bersama.. Nak beli kasut ni alahai PITIH tak dop la pulok.. haish tak pe, ada rezeki nnati boleh la dapat..hehhe okkkeyh kita berjumpe di episode yang lain pula.. Wasalam..

Share this:

CONVERSATION

6 Komen:

  1. heheh bli hok muroh la dulu..kt giant de jual ..ktorg men dulu ptg2 kt blok kuliah ;)

    ReplyDelete
  2. tu ar tpi ingat nak beli yang better sket.. bru pueh sket nak men

    ReplyDelete
  3. sempoi~ haha
    reti men game jew~hek3

    ReplyDelete
  4. kat mana ada jual ni,,,, berapa harga?

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. http://nolskateputrajaya.blogspot.com/

    ReplyDelete