image1 image2 image3

WELCOME TO MY PERSONAL BLOG|I LOVE TO DO CREATIVE THINGS | SIMPLE IS MY LIFE

Blog VS Study | Pendapat Blogger?

Blog VS Study | Pendapat Blogger?

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

waarggggghhhhhhh.... (bukan tension tpi mengantuk -_-") LOL.. hakhak hurmm... Boleh tak saya katakan penangan BLOG lebih hebat dari Facebook? hakhka sekali dah bloging memng mengadap la jawabnye.. arghhhhhh ( nie bru tension)... klu dah mengadap Study pun kejap-kejap blog kejap-kejap tgk update.. aiyark...


Nak exam ni boleh releks lagi.. x tau la knapa..tapi masalahnye kalau aktif bloging ni memang klu bagi 2 hari tak tidur pun leh tahan, tapi kadang-kadang kalau dah x bloging sampai bebulan-bulan (betahun pun ada gak) hakhka sampai bersawang blog (aku ar ni)..hahkak

 Anyway para blogger kne pandai mcm ne nak bahagikan dengan Bloging dengan Study.. Bloging nie sampingan jewp untuk kita suka-suka, dapat ramai kawan blogger,(Dapat Follower Paling Ramai) waahhh.. ahahk..

Apapun ikut pada kemahiran masing-masing.. jadikan blog ini sebagai penyebaran dakyah yang betul saling nasihat menasihati malah ada ilmu yang dapat kita kongsikan di blog ini lebih baik supaya ia dapat dimanfaatkan oleh orang lain..(Dapat pahala jika seseorang itu amalkan tpi..... sebaliknya juga)..tepuk dada tanya iman.. okkeyh..

nak sambung study.. hakhka (Jap lagi tk balek blog aku nie) hakhka

wassalam...

Share this:

CONVERSATION

4 Komen:

  1. minat, addict dgn blog dari fb :)

    ReplyDelete
  2. dah2. g stdy cepat~ esok esok boley bloging lagi lorhh . Hee :D

    ReplyDelete
  3. yup..thats true! I spend almost a day just for blogging instead of study. Exam2 pun sempat lagi update blog! T___T

    the thing is we should know how to spend a time between study and blogging. :')

    ReplyDelete
  4. aku menghabiskan kebanyakan dengan blog....pastu blogwalking.....

    ReplyDelete