image1 image2 image3

WELCOME TO MY PERSONAL BLOG|I LOVE TO DO CREATIVE THINGS | SIMPLE IS MY LIFE

Blogger Berwajah Baru..



BLOGGER 2011


Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua blogger dan pembaca NighBerkz Site. Hari ini terbaca sebuah artikel yang menarik mengenai Blogger.com yang akan bertukar wajah pada 2011 nie.. hurmm ape yang berubahnye tu yewp?? Untuk senang cerita, saya ringkaskan mengenai perubahan ini. Jom kite tgk ape perubahan yang dorang wat..




Blogger dulu dan Sekarang








Editor Board Yang Baru




Dashboard Lama





Dashboard Baru




Haa itulah sedikit sebnyak Review yang boleh tunjukkan mengenai Blogger Baru ni. Boleh tahan.. lebih UserFriendly.. okkeyh itu sahaja pekara yang ingin dikongsikan sedikit mengenai NighBerkz News.. Sehingga bejumpa lagi... Terimakasih...




Credit : http://www.bloggerbuster.com




Share this:

CONVERSATION

6 Komen:

  1. wahh!! makeenn cntek n nmpak cggeh..
    hopefully nanti x de leceh n byk msalah pule. ^ ^

    ReplyDelete
  2. yup More Friendly User i think.. Thumbsup!!

    ReplyDelete
  3. cantik la..tak payah la preview banyak kali kalau time kita edit dah boleh nampak gambaran post kita tu kan..

    ReplyDelete
  4. azie5ouh!8 : Yup2.. Thanks Singgah2 lagi yewp.hehe

    ReplyDelete
  5. aniza zainal : yup.. mudah ar nak review.. tukar mood lak..hehhe

    ReplyDelete